Klussen: deel II

De afgelopen weken ben ik op de één of andere manier continu wel bezig geweest met verfkleuren. De eettafel heeft bezaaid gelegen met de kleurstaaltjes van Flexa Creations, Couleur Locale, Histor en zelfs de (dure) stalen van Painting the Past. Ik struinde fora af om vervolgens weer van voor af aan te beginnen en elke film, televisieserie en woonfolder diende ter inspiratie.

Maar zoals bij alles in het leven moet je uiteindelijk gewoon een keuze maken. Ook al betekent dit dat je een keuze maakt uit vijftig tinten grijs. Het zijn uiteindelijk de kleuren van Painting the Past geworden: Monument Grey voor een (korte) muur in de woonkamer en Canvas voor (een deel van) de keuken. De lange muur in de kamer verven we in de kleur Historical White en in de hal komt French Linen. Al het houtwerk (deuren, kozijnen etc) wordt geverfd in RAL 9010 Hoogglans.

full18045909

De bank en alle keukenapparatuur zijn via Marktplaats verkocht. Morgenochtend wordt de bank opgehaald en dan zitten we tot de derde week van januari op stoelen. Na Oud en Nieuw komen Erik en mijn ouders helpen om de woonkamer leeg te maken en dan kan het feest begin. Twee weken bende, stof en verflucht, daarna pracht en praal! Ik ben heel benieuwd…

3 reacties

  1. Eeeej,, grijstinten…mooi! Enneh…MAAR 2 weken in de puinzooi is tuurlijk helemaal niks hihi.. Meisje succes met jullie klusweekjes, maak er wat moois van en we komen graag het resultaat tzt een keertje bekijken. Als laatste nog 1 gouden tip…”Blijven ademhalen, whatever happens…” Kus van ons alle3 xxx

    1. Hai Kris! Ja, het worden mooie, warme ietwat lichte grijstinten. Twee weken is te overzien inderdaad.. ;-) Ik neem je tip zeker mee, en tot snel ziens als het allemaal klaar is! xxx

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s