Vind ik leuk!

scooplikeBeste mensen,

Een tijd geleden besloot ik om dit blog intensiever te gaan gebruiken en daarbij in te zetten als ‘professioneel visitekaartje’. Mijn blog raakt aardig gevuld en ik denk dat ik goed op weg ben, dus…

…tijd voor een bedankje!

Mijn blog heeft inmiddels 323 ‘volgers’. Dat betekent dat 323 mensen een mailtje ontvangen zodra ik een nieuw bericht online zet. Geweldig! Elk bericht ontvangt plusminus 15 likes en wordt minstens een paar keer gedeeld op Linkedin.

Maar wie zijn toch al die mensen, die delen, liken en volgen? Om die vraag beantwoord te krijgen heeft WordPress een voorstel: Go Premium! Maar dat kost een hoop centjes en voor nu voldoet mijn gratis account prima.

Daarom even zo: dank je wel, jullie allemaal, voor het lezen, liken en delen van mijn blog! Jullie motiveren en inspireren mij elke keer weer om nieuwe stukjes te schrijven. Enne, …laat je horen! Alle reacties, tips, verzoekjes en op- en aanmerkingen zijn van harte welkom. Sterker nog, dat vind ik leuk! ;-)

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s