Baroeg Open Air 2013

De zesde editie van Baroeg Open Air werd een groot succes. Zo’n 6300 bezoekers trokken zaterdag naar het Zuiderpark, waar jaarlijks het gratis openluchtfestival plaatsvindt. “Een nieuw record”, zegt Leon van Rijnsbergen, artistiek leider van poppodium Baroeg.”

[Lees het artikel]

Baroeg

Foto’s van Baroeg Open Air 2013:

Ton Dekkers | Sarina Missot | Jolanda van Wijhe | John Schravesande | Eus Straver

2 reacties

 1. Stiekem (op de minst-stalkerige manier) al best veel van je gelezen! Mooi om talent te zien ontwaken en je teksten te lezen, je hebt me toch regelmatig laten glimlachen op diverse vliegvelden in de wereld waar ik ten tijde van verlate vliegtuigen maar blogs ging lezen. Ook de jouwe dus.
  Hou vooral vol, blijf schrijven. Wel benieuwd hoe je zal schrijven als je een stuk schrijft met een moeilijker onderwerp, en met meer emotionele lagen. Maar ik blijf je zeker volgen!

  1. Hoi Stijn,
   Wat leuk om een reactie van je te krijgen! Dank voor je complimenten en je mooie woorden, daar doe ik het uiteindelijk toch allemaal voor. ;-)
   Als je nieuwsgierig bent naar zwaardere, of moeilijkere onderwerpen, zou je eens in mijn portfolio moeten kijken naar mijn antropologie afstudeeronderzoek: Nos Dushi Boneiru. Of het krantenartikel nav interview met Peter Middelkoop (stichting Epafras). Maar ik begrijp je punt en ik wil me inderdaad wat meer gaan verdiepen in de schrijfsels. Ik blijf schrijven, beloofd! ;-)
   Dank nogmaals!

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s