Van leeg kantoor naar levendig broeinest

leegkantoor GersTransformatie is hot & happening binnen de architectuur en stedenbouw. Rotterdam, architectuurstad van Nederland, loopt voorop. En dat levert bijzondere projecten en mooie plaatjes op. Wist je bijvoorbeeld dat er sinds vorig jaar twee circusopleidingen in de Fenixloods II (Katendrecht) huizen? Met heuse acrobatiek. Of dat Rutger Hauer onlangs een masterclass gaf in De Fruitvis, een oude opslagloods in de Fruithaven (Marconistrip) die omgetoverd werd voor Parade-achtige doeleinden? Wist je dat monumentale kantoorpanden in de binnenstad klaargestoomd worden om te dienen als…

[Genoeg sneakpreview! Hier kun je het volledige artikel lezen!]

(Dit artikel is geschreven in opdracht van Gers! en verschenen in Gersmagazine #4. Beeld: Lufti Uzun.)

2 reacties

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s