Schrijfsels van toen: Werken in het Wilde Westen van Australië (Dalwallinu)

Het is best leuk om af en toe oude blogs van jezelf terug te lezen. Niet alleen om te weten hoe het toen was, maar ook om te beseffen waar je nu bent. In de rubriek ‘schrijfsels van toen’: Werken in het Wilde Westen van Australie: Dalwallinu!

Het is juli 2007 en ik zit al bijna een jaar Down Under. Ik ben aanbeland in Dalwallinu, of zoals de Australiërs zeggen: ‘Dally’. Hier sta ik achter de bar in de lokale pub. De 600 inwoners van dit kleine dorpje in Western Australia houden er opmerkelijke gewoontes op na. Ik schreef een blog over mijn bijzondere tijd in Dally. Over zuipen, gokken en schapen scheren. Puppy’s, footies, farmers en truckers. Over droogte, stroomuitval en de jacht op kangoeroes. En kerstmis in juli.

Lezen?

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s