Oefening baart kunst!

Nee, een groot rekenwonder is ze niet, bekent pabo-studente Lieke Schäfer (22). Maar met hard werken, goede voorbereiding en veel oefenen kun je het wél leren. Met dat doel is de oefensite voor de landelijke kennistoets rekenen-wiskunde voor de pabo in het leven geroepen. Samen met een groep excellentiestudenten bedenkt Lieke de oefenvragen. Een dankbare taak!


Tekst en beeld: Karin Spillenaar-Koolen
In opdracht van: 10voordeleraar

Pythagoraslaan in Utrecht, appte Lieke een paar dagen voor het interview. Met zo’n straatnaam kom je natuurlijk meteen in de stemming voor een robbetje puzzels en sommen! Ze woont nu een week in studentencomplex De Sterren, vertelt Lieke als ze ons voor gaat naar haar gezellig ingerichte kamer. “Groter dan mijn vorige studentenkamer en slechts vijf minuten fietsen naar school!” Maar nu is het kerstvakantie. Met twee koppen thee nemen we plaats aan de kleine eettafel bij het raam.

Verder lezen >> 

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s