Wat anderen zeggen

Samen met Karin doe ik de interviews voor de Facebook campagne Erasmus University and you. Ik heb haar leren kennen als een zeer betrokken en vaardige interviewer. Karin is zeer taalvaardig, kan prachtig schrijven en is oprecht geïnteresseerd in de mensen die zij interviewt. Ze is zeer loyaal en nauwkeurig. Ze komt haar afspraken na. Op Karin kun je bouwen.

Carien Van der Wal

Karin weet over elk onderwerp een boeiend verhaal te schrijven. Ze blinkt uit in haar observaties waardoor haar teksten altijd spannend en interessant zijn. Ze maakte spraakmakende reportages, interviews en achtergrondverhalen voor Gers! en bleek daarmee van grote waarde voor het blad. Karin is bovendien een geweldig leuke en enthousiaste vrouw, die vol overgave haar werk doet.

Marsha Correljé

Twee grote ogen kijken je constant aan met een lichte twinkeling en een prettige vorm van verbazing die voortkomt uit pure interesse. Het maakt dat je je snel op je gemak voelt bij deze dame. En zo komt ze meteen bij de echte verhalen van mensen. Dat gecombineerd met een schrijftalent maakt haar een schrijver van grote waarde.
Ik werk graag met haar samen en open mijn netwerk zonder meer voor haar. Gewoon omdat ze Karin is.

Marcel Jongmans