Foto’s van… de Schoenen!

Ik beloof jullie, dit is de laatste post over schoenen die ik plaats. Het Carrie Bradshaw gehalte van mijn blog wordt net iets te hoog zo. (Voor wie niet weet wie Carrie Bradshaw is: Carrie is de hoofdpersoon uit Sex and the City). Om het verhaal even ‘af’ te maken, wil ik dit nog even met jullie delen.

Afgelopen woensdag was ik er helemaal klaar voor. Het geld stond op mijn rekening, de autosleutels lagen op tafel; ik ging de schoenen halen. Hell yeah! Bij de voordeur kwam ik tot inkeer. €420,- voor een paar zomerschoenen is absurd. Niet van deze wereld. Totaal van de zotte. Die dag besteedde ik vervolgens aan het pimpen van mijn website.

Een teken van boven?

Ze waren bijna uit mijn hoofd. Echt. Ik had het hoofdstuk afgesloten, was zelfs al aan het struinen op zalando.nl. Totdat ik vanmorgen van twee mensen het bericht kreeg dat de schoenen afgeprijsd waren. Een teken van boven? Geen impulsaankoop meer, maar een weldoordachte aanschaf, besloot ik. Voor €336,- kun je nog steeds een goed weekend naar Parijs, maar hee, dan gaan we maar een keertje minder!

Samen met Eric ben ik ze gaan halen. Blij als een kind ben ik. Gelijk maar een kleine fotoshoot gedaan, Scoop erbij uiteraard. De bruine benen moet je er nog even bij denken. Zie hier:

3 reacties

  1. karin als je zo verliefd bent op die schoenen zijn ze het geld dubbel en dwars waard
    zou ze maar niet aandoen als je naar de kuip ga

  2. Kijk dat is het wachten waard! Ze zijn super leuk, en zullen nog mooier staan met bruine benen :)
    Maar kind, dat jij daar op kan lopen….. tjeetje over naaldhakken gesproken!
    Leuke shoot trouwens met scoop erbij.

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s